ZWAAG - RTC'72 3 speelde op 15 november tegen SEW 2 in Sporthal De Kreek. RTC 3 dat na 8 wedstrijden nog steeds geen punt verdiend heeft moest tegen dit SEW-team vol veldvoetballers laten zien dat ze hier hun eerste punten konden verdienen.

RTC toonde al na 24 seconden waarom ze nog geen punt behaald hebben, aangezien men toen al de 0-1 incasseerde. Het was een sportieve wedstrijd maar de fatale fouten werden hard afgestraft. Na een minuut stond het 0-2 en wist iedereen in de sporthal wat dit voor wedstrijd ging worden.

Al wist RTC door middel van druk zetten en wilskracht de 1-6 te scoren in een sologoal van Niels Voorn. SEW bleef doorzetten en werkte hard aan hun doelsaldo. Op een gegeven moment stonden ze 1-11 voor.

RTC scoorde nog twee maal, door middel van een corner van Menno van de Water op Max Pera die hem in eenmaal aannam en in de kruising van de korte hoek schoot. Ook door middel van een sterke combinatie van Dico Hoogers met Thijs Voorn speelden ze gezamenlijk de keeper uit, en scoorde eerstgenoemde met een 3-12 eindstand tot gevolg.