ABCOUDE De herenploeg van WFHC Hoorn heeft zich weten te revancheren voor de teleurstellende nederlaag van vorig weekend. Tegen het tot dit weekend nog ongeslagen Abcoude werd er met 1-3 gewonnen.

,,Het is hun eerste nederlaag. Het is lekker dat het tegen ons was” zei Machiel van der Wolf na afloop. ,,We hebben de teleurstellende nederlaag van vorig weekend niet helemaal rechtgezet, maar het voelt wel lekker dat we deze winnen”.

Na zes minuten kwam Abcoude op 1-0. Een technische fout bij de Hoornse hockeyers leverde een strafcorner op, welke in de rebound werd benut. ,,Uiteindelijk verdedigden we prima en degelijk. Zij hebben verder geen kans meer gehad” vervolgde Van der Wolf die vlak voor rust de 1-1 maakte. Binnen vijf minuten na rust bracht Freek Mozer WFHC Hoorn op een 1-2 voorsprong. Enkele minuten alter viel de 1-3 via diezelfde Mozer.

,,Daarna hebben we het gewoon uitgespeeld. We hebben een paar strafcorners weggegeven, maar geen kansen vanuit spelsituaties. Verder hebben we goed verdedigd”.

Het duel tussen Montfoort en WFHC Hoorn dames 1 werd afgelast.