REGIO – Westfriezen hield een punt over aan de doelpuntrijke ontmoeting met VVW. Het duel tussen De Blokkers – Hauwert’65 werd al na acht minuten gestaakt.

De Blokkers – Hauwert’65 0-0 (gestaakt)
Het duel tussen De Blokkers en Hauwert’65 werd na acht minuten gestaakt vanwege een reservespeler die onwel werd. ‘Hij zakte zo in elkaar. Dat was wel even schrikken. Door goede eerste hulp is het gelukkig niet al te ernstig’, aldus Constantijn Schouten.

Dat het duel gestaakt werd was dan ook een logische beslissing. ‘Als er zoveel commotie is wordt het stilgelegd. Het heeft ruim een uur geduurd', vervolgde de coach. Uit tests bleek dat het naar omstandigheden goed gaat met de speler. ‘Dan is voetbal maar bijzaak. Complimenten aan Hauwert en de scheidsrechter die mee werkten’

VVW – Westfriezen 3-3
Het duel tussen VVW en Westfriezen werd een doelpuntrijke. ‘We kwamen op een mooi moment op voorsprong en tot zij gelijk maakten was er niets aan de hand’, zei Patrick Huisman. De 0-1 kwam op naam van Wesley Mak.

Na de gelijkmaker nam VVW een 3-1 voorsprong. Westfriezen toonde veerkracht en nadat een penalty van Mitchel Gieltjes de 3-2 betekende trok Wesley de stand gelijk. Huisman: ‘Dan ben je daarna wel blij dat je 3-3 maakt, maar er had meer ingezeten. We kopten uit een corner op de lat en ook Danilo Apreda had moeten scoren. Maar al met al is 3-3 terechte uitslag.’