ZWAAG - Westfriezen staat na twee wedstrijden op de volle zes punten. Zondag wist het in een gelijke opgaande strijd af te rekenen met Schagen United na twee keer een achterstand te hebben weggewerkt: 3-2

In een open duel en onder een stralende najaarszon vielen er al vier goals voor de rust. Tot tweemaal toe wist Robin Schouwvlieger de gasten op voorsprong te brengen. Pieter Koopman zorgde voor de eerste gelijkmaker en kort voor rust was het Mitchel Gieltjes die de 2-2 liet aantekenen.

Een tweede treffer van Koopman, kort na rust, bleek uiteindelijke de beslissende te zijn al moest Westfriezen nog alle zeilen bijzetten om de zege over de eindstreep te trekken.

Komende zondag speelt Westfriezen opnieuw thuis als het puntloze FC Medemblik op bezoek komt. Schagen United komt zaterdagavond al in actie als men Flevo ontvangt.