BLOKKER - De vrouwen van De Blokkers hebben zich gerevancheerd voor de zeperd die men vorige opliep bij het laag geklasseerde Victoria Boys. In eigen huis won de ploeg van trainer Luc Ebbeling met kleinst mogelijke verschil van Hoogland (1-0).

Ebbeling was een week eerder niet te spreken over de prestatie van zijn ploeg, maar was dat deze zondag duidelijk wel. 'Dit voelt zeker goed al was het een moeizame overwinning. De eerste helft was gelijkwaardig met voor beide ploegen wat kansjes. In balbezit waren we nog wel wat te slordig waardoor we moeilijk in ons spel kwamen. Na de pauze maakte Larissa Smit de 1-0 en hadden wij de overhand, maar het lukte niet om een tweede te maken. Al met al ben ik zeer tevreden met de drie punten en na de zeperd van vorige week is dit een goed gevoel. Deze hebben we op karakter over de streep getrokken.'

Door de zege klimt De Blokkers VR1 naar de zevende plaats in de 1e klasse. Volgende week gaat men op bezoek bij het op de vierde plaats staande FC Berghuizen in Oldenzaal.