DELFT - De Blokkers VR1 heeft zondagmiddag niet kunnen stunten bij koploper SEP. 'We hebben de wedstrijd in de eerste twintig minuten van de tweede helft verloren', aldus trainer Luc Ebbeling. 'Zonde, want behoudens die fase speelden wij zeer acceptabel tegen de koploper.'

Ebbeling zag dat zijn ploeg al in de eerste minuut op achterstand kwam, maar door er een schepje bovenop te gooien scoorde Denise Wouda al snel de verdiende gelijkmaker wat tevens de ruststand bleek. 'Na de rust begon SEP zeer agressief en daar hadden wij moeite mee', zo vertelde Ebbeling. 'Na de 3-1 kregen wij wel weer de overhand, maar ontbrak net dat beetje geluk. Evengoed een compliment voor mijn ploeg want we zijn tot de laatste minuut blijven strijden voor een beter resultaat.'

De Blokkers VR1 staat na zes wedstrijden op een achtste plaats in de 1e Klasse en ontvangt komende zondag 11 november de nummer vier, RKVV Velsen.