APELDOORN - De Blokkers VR1 heeft de uitwedstrijd tegen het laaggeklasseerde Victoria Boys met 2-1 verloren. Een terechte nederlaag vond trainer Luc Ebbeling die niets terug zag van de glansrijke overwinning die vorige week werd behaald bij Witkampers (2-4).

Met name de eerste helft was slap en ongeïnspireerd volgens Ebbeling. 'Ik had het idee dat ik naar een 5e klasse wedstrijd zat te kijken en het was een wonder dat we met 1-1 de rust in gingen door een geluksgoal van Amy van Haarlem.' De trainer probeerde in de rust nog wel de boel wakker te schudden, maar dit bleek weinig effect te hebben want Victoria Boys kwam op een voorsprong en daarna eigenlijk nooit meer in de problemen.

'Ik ben zeer teleurgesteld over vandaag, en hoop dat het een incident is geweest'. aldus Ebbeling die volgende week met zijn ploeg Hoogland ontvangt.