LIMMEN - Het vrouwenteam van De Blokkers heeft ook het tweede bekerduel in de poule verloren. Na de ingecalculeerde 0-5 thuisnederlaag van vorige week tegen Buitenveldert, ging de ploeg van trainer/coach Luc Ebbeling nu met 3-2 onderuit bij het naar de 1e klasse gepromoveerde Limmen. En dat had niet gehoeven volgens de coach: 'We hebben alle drie de goals zelf weggegeven.'

Ebbeling sprak na afloop van een domme en onnodige nederlaag. 'Door persoonlijke fouten en zeer slordig in balbezit te zijn kwamen we met 3-1 achter', sprak de coach. Denise Wouda die eerder in de wedstrijd ook al voor de gelijkmaker had gezorgd maakte vlak voor rust nog wel de 3-2.'

Over de tweede helft ben ik wel tevreden en moet ik de speelsters een compliment maken. We hebben voortdurend op hun helft gespeeld en met een stuk of vier goede kansen en ook nog een bal op de lat ontbrak het geluk. Feit is dat we deze wedstrijd in de eerste helft hebben weggegeven en wij vooralsnog met lege handen staan. Maar we hebben gewoon een goede ploeg dus ik heb er zeker vertrouwen in dat het in orde komt.'

Komende zondag speelt De Blokkers de laatste poulewedstrijd in de beker thuis tegen VV Maarssen (14.00 uur)

Limmen VR1 - De Blokkers VR1 (3-2)
1-0 Tess Ligthart
1-1 Denise Wouda
2-1 Tess Ligthart