BLOKKER - In de 1e Klasse voor vrouwen heeft De Blokkers zondagmiddag een dikverdiende overwinning kunnen bijschrijven. Promovendus Limmen werd met 3-2 verslagen door de ploeg van trainer Luc Ebbeling die nu weer wat steviger in de middenmoot staat.

'Een zeer verdiende overwinning voor ons', sprak een voldane Ebbeling na afloop. Ondanks een snelle achterstand binnen een minuut speelde de ploeg zeer gedreven en straalden uit dat er maar één ploeg wilde winnen en dat waren wij. Dat laatste stemt mij nog het meest tevreden want er stond vandaag echt één team. Daarnaast maken we drie prachtige goals en de laatste twee van Amy van Haarlem waren zelfs van sublieme schoonheid.'

Eerder in de wedstrijd had Denise Wouda de stand gelijk getrokken na die snelle tegengoal. Van Haarlem bracht De Blokkers vervolgens op voorsprong, maar Limmen kwam toch weer langszij. Een wonderbaarlijk mooie treffer van Van Haarlem betekende uiteindelijk de beslissing.

'Ik ben een zeer blije en tevreden trainer na het voetbal wat er vandaag gespeeld is. Een zwaluw maakt echter nog geen zomer want volgende week tegen koploper SEP moeten we als team hetzelfde uitstralen.', aldus Ebbeling die midweeks ook nog met zijn ploeg voor de beker moet spelen als men op bezoek gaat bij SC Buitenveldert 4.

De Blokkers VR1 - Limmen VR1 (3-2)
0-1 Tess Ligthart
1-1 Denise Wouda
2-1 Amy van Haarlem
2-2 Rosa Min
3-2 Amy van Haarlem