HOORN - Voor de tweede maal organiseert Tafeltennis vereniging Disnierats het scholieren tafeltennistoernooi. Het toernooi wordt gehouden op zondag 24 maart in de Ben Hagenaars tafeltennishal aan de Blauwe Berg 29 in Hoorn. Iedereen die op de basisschool zit kan meedoen en de eer van zijn of haar school in deze sportieve competitie verdedigen. Deelname is gratis. Naast alle leerlingen zijn ook ouders, familie en vrienden welkom om de pupillen aan te moedigen.

De zaal opent om 12:00 zodat je even kunt oefenen voordat de wedstrijden om 13:00 beginnen. Afronding en prijsuitreiking zal ongeveer om 17:00 zijn. Het enige wat je verder mee moet nemen is sportkleding en zaalschoenen. Wij hebben tafeltennisbatjes en de “ballen” om dit tot een groot feest te maken. Om het voor iedereen zo leuk mogelijk te maken probeert de organisatie de kinderen van gelijk niveaus bij elkaar in te delen.

Voor de enthousiastelingen die niet willen wachten is er de mogelijkheid om een paar keer, geheel vrijblijvend, mee te trainen. De jeugd traint bij TTV Disnierats op maandag- en woensdagavond van 18:30 tot 19:30. Het afgelopen jaar is het aantal jeugd- en seniorenleden enorm toegenomen, maar de club heeft altijd ruimte voor enthousiaste sporters. Kijk voor meer informatie en de openingstijden op www.disnierats.nl