BLOKKER - Trainer/coach Luc Ebbeling van De Blokkers VR1 heeft zijn contract met nog eens een jaar verlengd. De succesvolle oefenmeester (op de foto op de middelste rij, 2e van rechts) ziet nog voldoende uitdagingen in de groep die dit seizoen voor het eerst uitkomt op landelijk niveau.

Na het kampioenschap van vorig jaar in de 2e klasse doet de geel-zwarte formatie het dit seizoen uitstekend in de 1e klasse. ,,Door vele afgelastingen is de stand nog steeds vertekend in deze klasse, maar met de 30 punten en die vierde plaats die we nu hebben zijn we dik tevreden", aldus Ebbeling. ,,We willen graag kijken of er nog meer in het vat zit en of wij de nacompetitie kunnen bereiken. Dat zou voor deze groep fantastisch zijn".

Ebbeling roemt zijn ploeg als een team met een mix van routine en jeugdig talent en een goed voetballend vermogen. ,,Met het aanvallende voetbal dat wij spelen zie ik zeker mogelijkheden voor de toekomst voor zowel dit seizoen als daarna".

Komende zondag 1 april kan weer een stap worden gezet richting de nacompetitie als De Zweef uit Nijverdal op bezoek komt in Blokker.
Aanvang van de wedstrijd is om 14.00 uur.