WERVERSHOOF - Always Forward heeft de voorsprong op directe concurrent VVW op twee punten gehouden. De onderlinge topper in 3A eindigde in Wervershoof onbeslist: 1-1

Op De Westrand werd het een boeiend schouwspel waar de thuisploeg direct met de nodige strijd de duels met de koploper aanging. Het leverde al na twaalf minuten een voorsprong op toen Rob Neuvel op aangeven van Joop Kolenberg kon binnentikken. De voorsprong bleef niet lang staan want een minuut of zeven later wist Tommy de Weerd een puntgave voorzet van Nick Bot af te ronden: 1-1.

Die stand zou uiteindelijk tot het einde blijven staan. Er volgden wel wat mogelijkheden over en weer, maar geen van beide ploegen mocht echt aansprak mogen maken op de zege. In de tweede helft werd het naarmate het duel vorderde en leken ook beide trainers, Yotti Papamelodias (VVW) en Egidio Oude Groen (Always Forward) het wel best te vinden. De titelstrijd tussen beide ploegen blijft hierdoor met nog acht wedstrijden te gaan razend spannend en wordt volgende week zondag vervolgd met Always Forward-RKEDO en VVS '46-VVW.