ZWAAG - Ondernemer en social media icoon Bas Smit lanceerde een jaar geleden samen met 4PM Sports het concept The Padellers. Padel was een aantal jaren geleden nog geheel onbekend, maar is inmiddels uitgegroeid tot een van de populairste sporten van het moment. Padel is een mix tussen tennis en squash en daarmee hét recept voor een ongekende rage in Nederland en ver daarbuiten. Na de opening van twee locaties in Amsterdam en twee locaties in Brabant, bouwt The Padellers met de locatie in Hoorn verder aan de weg om ook in Noord-Holland uit te breiden.

De ambitie van The Padellers is om binnen twee jaar 25 padelclubs te hebben geopend. Om deze ambitieuze doelstelling te bereiken gaat The Padellers een partnership aan met investeringsclub DM Equity Partners, zoals zij afgelopen week via de media hebben aangekondigd.

Met zes padelbanen wordt deze locatie de grootste indoor padelclub in de omgeving. Bij The Padellers kun je o.a. een padelbaan huren, lessen volgen, competitie spelen en meedoen aan toernooien. De locatie biedt ook plek om bedrijfsevenementen te organiseren. De deuren van de nieuwe padelclub openen deze maand voor publiek.

Bas Smit over de opening van de nieuwe locatie in Hoorn: ‘’We willen padel toegankelijk maken voor zoveel mogelijk mensen in Nederland dus we zijn enorm blij dat we op deze plek een padelclub openen waar je het hele jaar terecht kunt om de leukste sport van het moment te spelen!’’ aldus Bas Smit.

SPECIALE OPENINGSACTIE
The Padellers opent haar locatie in Hoorn met een speciale actie. Iedereen die zich aanmeldt via de website mag in de openingsweek gratis padellen! Ook worden er verspreid door Hoorn The Padellers tassen, gevuld met een padelracket, padelballen en 500 euro aan speeltegoed, verstopt. Hints over de locaties van deze tassen worden gedeeld via het Instagram account van The Padellers.

Contact
The Padellers Hoorn
Marowijne 45, 1689 AR Zwaag
hoorn@thepadellers.nl
www.thepadellers.nl


Instagram: @thepadellers