HOORN - The Padellers heeft zich voor vier jaar als hoofdsponsor verbonden aan de jeugd van Hollandia. Het is een mooie combinatie tussen een razendsnel groeiend bedrijf en een ambitieuze voetbalclub.

Voetballers en voetbalfans zijn bovengemiddeld geïnteresseerd in het spelen van padel. Jonge, talentvolle voetballers passen ook heel goed bij een sport van de toekomst: Padel, dat momenteel al enorm in populariteit toeneemt.

Hollandia ziet de jeugdopleiding als het belangrijke fundament van de club. Jonge spelers uit Hoorn en de hele regio worden door gediplomeerde trainers opgeleid voor de amateurtop of zelfs het betaalde voetbal. Om dat te kunnen financieren is het bestuur en de sponsorcommissie verheugd met de sponsoring van The Padellers. Bij alle jeugdteams van Hollandia zal de komende vier jaar de naam van The Padellers op de shirts prijken.

Padel is een kruising tussen tennis en squash. Het is ontstaan in Mexico en blijkt nu ook booming in Nederland. De dynamische sport is heel toegankelijk omdat het minder vaardigheid vereist dan tennis. The Padellers heeft in mei jl. aan de Marowijne in Zwaag een vestiging geopend met zes binnenbanen. Er is ook een horecagelegenheid voor een kopje koffie of een ander drankje. Het bedrijf heeft tevens padelaccommodaties in Amsterdam (twee), Rosmalen, Valkenswaard en Veldhoven. Het komende jaar gaat The Padellers verder uitbreiden naar 25 locaties verspreid over Nederland.  

Mede-oprichter van The Padellers Floris Dokkum voorziet een mooie samenwerking tussen zijn bedrijf The Padellers, de padelsport en Hollandia. ‘The Padellers groeit hard en een samenwerking met een ambitieuze club als Hollandia past perfect in de doelstelling om padel toegankelijk te maken voor een nog groter publiek.’

Hollandia-voorzitter Gerard Hubers is op zijn beurt blij met de meerjarige sponsoring. ‘Dit jonge bedrijf combineert goed als sponsor met onze jonge spelers. Wij willen met de jeugdafdeling van Hollandia zo hoog mogelijk acteren en presteren. Daarom is goed dat The Padellers ons financieel steunen. Ik voorzie een mooie samenwerking de komende jaren.’