BLOKKER - Onder een stralende voorjaarszon liep de wedstrijd van De Blokkers VR1 zondagmiddag uit op een teleurstelling. De ploeg van trainer Luc Ebbeling verloor in eigen huis van hekkensluiter Victoria Boys.

'Een terechte nederlaag', volgens Ebbeling. 'We hebben geen moment in de wedstrijd gezeten en een persoonlijke fout bracht Victoria Boys op voorsprong.' Bij de 0-2, op slag van rust, ging de verdediging van De Blokkers opnieuw de mist in toen men vergat rugdekking te geven.

'Het is dat onze keepster Aniek, die in de tweede helft zelfs nog een strafschop keerde, een uitstekende wedstrijd speelde waardoor wij nog lang in de wedstrijd bleven, maar ondanks onze goede bedoelingen kregen wij geen grip op de wedstrijd. We mogen zelfs blij zijn dat Victoria Boys zo slordig met de kansen omging anders was de score nog hoger opgelopen.'

Op zondag 7 april speelt De Blokkers VR1 een uitwedstrijd bij Hoogland.