MEDEMBLIK – FC Medemblik heeft een nieuwe hoofdtrainer gevonden voor het volgende seizoen. De club maakte afgelopen zaterdagmiddag bekend dat Stephan Kaaij na de zomer aan het roer staat.

In Medemblik wordt Stephan Kaaij de opvolger van Armand Hoffman, die na de zomer aan de slag gaat bij HSV Sport 1889. Beide coaches ruilen dus van club aangezien Kaaij momenteel werkzaam is bij HSV Sport.

Ondanks dat Stephan Kaaij zijn carrière vervolgt in de vierde klasse, ziet de oefenmeester FC Medemblik als een stap vooruit. ‘FC Medemblik heeft een kunstgrasveld en een gloednieuwe kantine. Er staat een goede organisatie met de juiste instelling om structuur door te voeren. Ze hebben een jonge selectie groep waar veel potentie en uitdaging in zit’, legt Kaaij uit. ‘Dat is wat ik zocht, een sportieve uitdaging bij een mooie club met mogelijkheden en die vertrouwen in mij heeft.’ Bij de vierdeklasser uit Medemblik wordt Gerald Oosterwolde de assistent van Kaaij.

Vertrouwen
De gesprekken die Kaaij voerde met zijn nieuwe club gaven de coach vertrouwen. ‘De drive van de mensen bij Medemblik om de club weer toonaangevend te maken, de ontwikkelingen die nu al bij de club aan de gang zijn en de mogelijkheden die er voor mij zijn met deze selectie hebben voor mij de keuze bepaalt.’