EGMOND AAN ZEE - De eerste keer dat er een speelronde in de Eredivisie Zaalvoetbal op zondag werd gespeeld heeft White Stones geen punten opgeleverd. In eigen huis verloor de ploeg van coach Rogier Bunink met 2-3 van HV/Veerhuys.

De gasten uit Hoorn speelden al vanaf het begin met een meevoetballende keeper, domineerden, maar wisten pas vlak voor de rust het net te vinden. Toen Jeffrey de Moel eenmaal het net had gevonden volgde daar al snel de 0-2 van Jorg Ooievaar overheen.

Ooievaar was ook degene die in de tweede helft voor 0-3 wist te zorgen waarmee het duel feitelijk beslist was. Bunink liet in de laatste minuten ook een keeper meespelen, maar White Stones schrok te laat wakker. Huib Sprenkeling en Daan Groot scoorden nog wel, maar de tijd was tekort om nog een punt uit het vuur te slepen: 2-3.