WERVERSHOOF - Wat op papier een topper had moeten worden tussen de nummers één en drie van de derde klasse is nooit een echte wedstrijd geworden. Het machtsvertoon van koploper Always Forward werd deze zondag dan ook in cijfers uitgedrukt op bezoek bij VVW: 0-4.

Vanaf de eerste minuut controleerde en domineerde de ploeg van trainer Egidio Oude Groen het duel in Wervershoof en men kwam al na zes minuten op voorsprong toen Nick Bot de lat raakte en Joeri Kerkhoven er razendsnel bij was voor de rebound. VVW mocht heel even hopen en was via een bal op de lat van Bert Steltenpool dichtbij de gelijkmaker, maar feitelijk was men even later kansloos toen Thijs Schouten met een onbesuisde actie op Terence Alberg met rood kon vertrekken. Zuur voor Always Forward was wel dat ook Alberg niet verder kon. Niettemin kwamen de gasten uit Hoorn nadien nooit meer in de problemen en nog voor de rust liet Danilo van der Woude de 0-2 aantekenen.

Ook na de rust was het Always Forward dat de toon zette, zonder zich bovenmatig in te spannen. Joost Ruttenberg gooide het duel feitelijk in het slot en in de slotfase mocht ook aanvoerder Cemil Zaal nog een duit in het zakje doen: 0-4.

Foto's: Patricia Photography