HOORN - Waar HV/Veerhuys er een week eerder nog driftig op los scoorde daar stond het vizier van de Hoornse formatie vrijdagavond duidelijk niet op scherp. De ploeg van trainer/coach Anand Jagdewsing liep in de thuiswedstrijd tegen ZVV Ede zodoende tegen een 0-2 nederlaag op.

Het contrast met een week eerder was groot want waar Veerhuys in Veenendaal liefst achtmaal het net wist te vinden, waarvan zes treffers in de laatste drie minuten, daar lukte er vrijdag niet veel tegen het stug verdedigende ZVV Ede. Het tekent tevens de wisselvalligheid van de equipe van Jagdewsing die gedurende het seizoen ook al te maken heeft gehad met een ware blessuregolf waardoor de ploeg nooit echt goed op elkaar ingespeeld raakte.

In de tweede fase van de competitie zou het dan moeten gebeuren en de start leek vorige week veelbelovend. In Sporthal Vredehof nam Ede echter via treffers van Benahmed en Hadi een 0-2 voorsprong in de eerste helft en wat de thuisploeg nadien ook probeerde, dit kwam men nimmer meer te boven.

HV/Veerhuys komt pas op 9 februari weer in actie als men op bezoek gaat bij Scagha '66.

Fotografie: Frank Brussel