HOORN - HV/Veerhuys heeft met een absolute monsterscore hekkensluiter ZVC Veenendaal verslagen en houdt daarmee de druk op de koploper van de B-poule, Groene Ster Vlissingen. In de Vredehof stopte de teller pas na vijftien doelpunten voor de Hoornse formatie van trainer/coach Anand Jagdewsing: 15-0.

Nadat Stefan Dol al binnen de minuut de score opende was het hek van de dam en scoorde thuisploeg er lustig op los. Binnen tien minuten stond het reeds 6-0 voor Veerhuys en nog voor de rust werd een zevenklapper voltooid. Na de pauze deed de Hoornse doelpuntenmachine er nog een schepje bovenop met nog eens acht treffers.

David Albert en Jeffrey de Moel kroonden zich tot topscorers van de avond met ieder vier doelpunten. De overige treffers kwamen op naam van Stefan Dol (3), Mo Darri (2). Kevin van Londen en Jorg Ooievaar.

HV/Veerhuys is de komende twee weken vrij en komt pas op 5 april opnieuw in actie met een uitwedstrijd bij ZVV Ede.