AMSTERDAM - Hollandia heeft de aansluiting met de top vijf van de vierde divisie gemist nadat het in een zeer doelpuntrijk duel onderuit ging bij het laaggeklasseerde WV-HEDW. Er vielen liefst negen goals in Amsterdam, waarbij een hattrick van Niels Koster. Het leverde de Hoornse ploeg echter geen punten op: 5-4.

De formatie van Lars Keppel liep eigenlijk voortdurend achter de feiten aan nadat de thuisploeg binnen acht minuten een 2-0 voorsprong nam. Hollandia kwam via aanvoerder Bart Spil en Niels Koster tweemaal dichterbij, maar inmiddels had WV-HEDW ook alweer gescoord waardoor de ruststand 3-2 was.

Ook na de rust stond de organisatie bij Hollandia niet goed want binnen tien minuten was het al 5-2. Koster wist in het vervolg nog tweemaal een strafschop te benutten, waardoor zijn totaal op drie kwam, maar verder liet de thuisploeg het niet komen.

Hollandia blijft zodoende zesde en gaat komende zaterdag op bezoek bij Ter Leede.