AMSTERDAM - Hollandia heeft geen punten overgehouden aan de uitwedstrijd bij JOS Watergraafsmeer. In Amsterdam verloor de ploeg van trainer/coach Lars Keppel met 2-1.

De Hoornse formatie kwam nooit echt aan voetballen toe omdat de opbouw al vroegtijdig werd verstoord en men de voorwaarsten niet kon bereiken. Toch namen de gasten tien minuten voor rust een voorsprong toen Niels Koster het eindpunt was van een spaarzame vlotte aanval. Lang duurde die voorsprong echter niet, wat nog voor de pauze zorgde Luciandro Andeloe voor de gelijkmaker.

Kort na de rust kwam de thuisploeg zelfs op voorsprong toen de geheel vrijstaande Joël Amakado, al dan niet in buitenspelpositie, de 2-1 liet aantekenen. Hollandia knokte nog voor wat het waard was, kreeg mogelijkheden op de gelijkmaker, waar JOS ook zomaar een derde treffer had kunnen maken.

Hollandia, dat nu negende staat in de vierde divisie, mag het komende zondag in eigen huis opnemen tegen DHSC.