HOOGWOUD - Door met 4-0 te winnen van De Blokkers behoudt Grasshoppers de aansluiting met de top in de Derde Klasse A. De ploeg van trainer Erik van Geemen had een makkelijke middag tegen de hekkensluiter.

De Blokkers van trainer Jamal Yahiaoui wacht dus nog steeds op de eerste zege, en kon ook in Hoogwoud geen vuist maken. Al in de zesde minuut was het raak toen Dave Neefjes een vrije trap van Maarten de Wit op waarde wist te schatten en tegen de touwen kon koppen. Neefjes dacht later weer te scoren toen zijn inzet via de onderkant van de lat achter de lijn terecht kwam, maar dit was niet door de scheidsrechter geconstateerd. Toch kwam de thuisploeg nog voor de rust op 2-0 toen Steven de Boer op aangeven van Thomas Groot kon scoren.

In het laatste kwartier van de wedstrijd liep Grasshoppers verder uit met dank aan invaller Thijs Kruijssen die zelf de derde treffer voor zijn rekening nam en stelde even later De Boer in staat om zijn tweede van de middag te maken: 4-0.