BLOKKER - De vrouwen van De Blokkers hebben in de thuiswedstrijd tegen Buitenveldert VR3 onnodig twee punten laten liggen. Door momenten van onachtzaamheid gaf de thuisploeg in korte tijd een 2-0 voorsprong weg.

'In de eerste helft hebben we werkelijk wervelend voetbal gespeeld, met zeker zes 100% kansen. Terwijl we ze er vorige week allemaal in schoten ontbrak nu het geluk', aldus trainer/coach Luc Ebbeling. Het krachtsverschil werd in de tweede helft wel in cijfers uitgedrukt door doelpunten van Denise Wouda en Amy van Haarlem. 'Hierna waren wij even twee momenten niet scherp en stond het tegen de verhouding in zo maar 2-2. Ik ben ongelooflijk tevreden over het spel, maar natuurlijk niet over het resultaat', gaat Ebbeling verder. 'We moeten nog meer een over mijn lijk-mentaliteit tonen, maar het voetbal geeft vertrouwen voor de rest van de competitie.'

Komende zondag 14 oktober gaat De Blokkers VR1 op bezoek bij SDO in Bussum.