BLOKKER - In de 3e Klasse A hebben De Blokkers en Always Forward zondag de punten gedeeld. Dat resultaat zal voor de gasten vooral als een nederlaag worden gezien aangezien de achterstand op de bovenste twee ploegen groter wordt. Bij de thuisploeg waar elk punt als een winstpunt wordt gezien waren er na afloop dan ook tevreden gezichten te zien.

De Blokkers, waar Jim Nelen na lang blessureleed zijn rentree maakte, kwam verrassend genoeg door Fabian Juan op voorsprong. Nog voor de rust wist Stan Prins gelijk te maken.

Prins was in de tweede helft ook verantwoorderlijk voor de tweede treffer van Always Forward dat daarmee op weg leek naar de zege. Via Abdelkhaki kwam de thuisploeg echter toch op gelijke hoogte en die wist men, zelfs na een rode kaart voor Salimi, over de streep te rekken: 2-2.