HOORN - Always Forward heeft zich op de juiste wijze gerevancheerd voor de derbynederlaag die het vorige week leed tegen Zwaluwen '30. In de inhaalwedstrijd teegn EVC werd een ruime overwinning behaald, mede dankzij drie treffers van Stefan Schipper: 4-1.

De ploeg van trainer/coach Maikel van der Werff was vanaf de eerste minuut scherp wetend dat EVC doorgaand een stugge tegenstander is. Al in de openingsfase dwong men de tegenstander uit Edam eruit te komen want dankzij treffers van Jelle Huitema en Stefan Schipper werd er al snel een 2-0 voorsprong gepakt, die men vasthield tot aan de rust.

Schipper kroonde zich vervolgens tot man van de wedstrijd door na de rust nog tweemaal te scoren alvorens Jeffrey kartsens vlk voor tijd de eer wist te redden voor EVC. Always Forward blijft op een zesde plaats staan in 2A, maar met slechts vijf punten achterstand op de koplopers HBOK en Jong Holland is er in de resterende elf wedstrijden nog veel mogelijk.

Always Forward is komend weekend vrij en speelt op 24 februari een uitwedstrijd bij Olympia Haarlem.