DE WEERE - Always Forward gaat als koploper van de derde klasse de feestdagen in nadat het zondag met 0-2 won op bezoek bij promovendus DWB.

De koploper van trainer Egidio Oude Groen kwam in De Weere al binnen vijf minuten op voorsprong door een treffer van Hicham Uad. Daarna bleek de thuisploeg van trainer Kees Koeman evenwel een lastige tegenstander voor de Hoornse formatie, mede omdat deze ploeg durfde te voetballen. Met de tweede goal, kort na rust gemaakt door Terence Alberg, was het duel feitelijk beslist.

Always Forward gaat zodoende de winterstop in en hervat de competitie op 21 januari met een thuisduel tegen concurrent FC Den Helder. Promovendus DWB , dat tiende staat, komt komende zondag nog in actie als men Spartanen ontvangt.

Foto's: Patricia Photography