ZWAAG - Dankzij Boss Makelaardij uit Alkmaar is het mogelijk dat de American footballers van de West Frisian Outlawz deel gaan nemen aan de 2e divisie van de American football competitie in Nederland.


Zonder de steun van Boss Makelaardij hadden de Outlawz geen wedstrijdshirts kunnen aanschaffen, wat deelname aan de landelijke competitie onmogelijk had gemaakt. Op zondag 8 maart reizen de Outlawz af naar Enschede om daar, in hun nieuwe uitshirts, het op te nemen tegen de plaatselijke Broncos. Met deze eerste wedstrijd liggen de Outlawz een jaar voor op schema. De vereniging begon op 11 maart 2018 en had zichzelf als doel gesteld om na 3 jaar deel te gaan nemen aan wedstrijden. Door de inzet van spelers en coaches wordt dit al ruim een jaar eerder.

"Dankzij de explosieve groei van de spelers is dit de perfecte timing. De heren zijn er meer dan klaar voor" aldus de coaches. De eerste thuiswedstrijd zal plaatsvinden op 10 mei, met de aftrap om 14:00. De Outlawz trainen en spelen op het terrein van HSV Sport 1889 aan de Hondsdraf 47 in Zwaag.