HOORN - Zit het dansen jullie in het bloed? Kom dan samen met je moeder of kind op zondagochtend 8 mei naar Ecstatic Dance Hoorn. Begin Moederdag op een originele manier en ervaar hoeveel plezier je samen hebt met deze vorm van vrij en Mindful bewegen. Dat is nog eens een uniek cadeau voor Moederdag én leuk om samen te doen!

Met Ecstatic Dance beweeg je zoals jij wilt op allerlei soorten muziek. Het is een dansfeestje op zondagochtend, maar dan zonder te praten. Bij de start worden een aantal opwarmoefeningen gedaan. Vervolgens dans je twee uur op de lekkerste muziek gedraaid door dj La Pepers. De afsluiting is met een eindontspanning, zodat je weer op adem de dag in gaat.

Moederdagactie
Zondag 8 mei wordt een speciale editie bij Ecstatic Dance Hoorn. Bij Ecstatic Dance zijn alle leeftijden welkom, maar deze dag is er ook aandacht voor de allerkleinste dansers. De dj draait muziek die aansprekend is voor jong en oud. Als de kleinsten even uit gedanst zijn, dan kunnen ze kleuren of een leuk spelletje doen. Er is begeleiding aanwezig, zodat de moeders nog even verder kunnen dansen. Als lid van Ecstatic Dance Hoorn neem je je moeder en/of kind mee en betaal je voor een 2e dansticket maar € 7,50 extra.

Nieuwsgierig?
Ecstatic Dance Hoorn wordt een zondag per maand georganiseerd en de komende data zijn 8 mei, 12 juni en 10 juli 2022. De zaal gaat open om 10.00 uur en om 12.30 uur is het afgelopen. Geen afleiding en geen telefoons, maar wel onbeperkt water en thee en helemaal vrij bewegen op de dansvloer. Dat kan voor €17,50 voor een dansticket en €5,- eenmalige lidmaatschapskosten. Bestel een dansticket via www.ecstaticdancehoorn.nl/agenda. Locatie danscentrum Verbiest, Bouwsteen 2 in Hoorn.