BLOKKER - Elke week worden op de sociale media kanalen van vv De Blokkers een terugblik in het verleden vertoond onder de wereldwijd bekende noemer ThrowbackThursday.

Op donderdagavond 23 februari organiseert vv De Blokkers een bijzondere ThrowbackThursday filmavond. De hoofdrol voor deze avond is weggelegd voor een unieke film die recent is teruggevonden.

Op 20 april 1990 vond een speciale voetbaldag voor de jeugd van De Blokkers plaats. Tijdens deze regenachtige vrijdag werden meer dan 200 kinderen vermaakt met allerlei (voetbal)spelletjes. Speciale gasten van die dag waren AJAX-spelers Dennis Bergkamp en Danny Blind. De twee sterren hielden de jeugd enkele uren bezig, maar moesten vanwege regenval wel eerder stoppen.

Meer dan 45 minuten aan unieke filmbeelden geven een sfeerimpressie van deze voetbaldag. Op de beelden komen zowel vele bekende oude vrijwilligers in beeld, maar ook jeugdleden die in meer of mindere mate nog jaren met de vereniging verbonden zijn (geweest). En natuurlijk zien we ook veelal de voetbalsterren zelf die vele jongens en meisjes betoverden.