HOORN - Op het tennis & padelpark van HLTV Juliana gelegen op sportpark de Blauwe Berg te Hoorn wordt van zaterdag 8 juli t/m zondag 16 juli 2023 de 44e editie van het Boekweit Olie Tennistoernooi en de 1e editie van het Boekweit Olie Padeltoernooi gespeeld.


TENNIS
Categorieën
Bij het Open tennistoernooi wordt gespeeld in de speelsterktecategorieën 2, 3, 4, 5, 6, 7-15+, 8-17+, 6-35+ en 7-35+ in zowel heren- en damesenkelspel als heren-, dames- en gemengddubbelspel. Het toernooi is voor iedere tennisser, van “top” niveau tot recreant en van jong tot oud!

Nationaal Ranglijst Tennistoernooi
Tegelijkertijd wordt bij de heren en bij de dames ook het 4-sterren Nationaal Ranglijst Tennistoernooi gespeeld. Het Nationaal Ranglijst Tennistoernooi behoort tot één van de sterkere toernooien in Nederland.

PADEL
Bij het padeltoernooi kan ingeschreven worden in de onderdelen: HD 4 t/m 8, DD 4 – 6 – 8, GD 4 – 6 – 8 en D 8 (dubbel waarbij man en vrouw door elkaar kunnen spelen)

INSCHRIJVING TENNIS EN PADEL
De inschrijving sluit op zondag 2 juli 2023 om 18.00 uur
U kunt zich inschrijven via www.hltv-juliana.nl of via mijnknltb.toernooi.nl.

Schrijf in en doe gezellig mee!!

INFORMATIE
Voor meer informatie over het Boekweit Olie Tennis & Padeltoernooi bezoek de website van het Boekweit Olie Tennis & Padeltoernooi, www.hltv-juliana.nl.

FINALES
Op zondag 16 juli 2023 zullen de finales plaatsvinden in alle speelsterkte categorieën van zowel tennis als padel.