ZWAAG - In de strijd om de bovenste plaatsen in de 1e klasse van het vrouwenzaalvoetbal heeft RTC '72 VR2 drie dure punten laten liggen. In de thuiswedstrijd tegen Lutjebroek VR2 werd men afgestraft op effectiviteit en wist men zelf de uitstekende keepster van de gasten niet te passeren.

Lutjebroek start de wedstrijd in Sporthal De Kreek dominant met veel balbezit. RTC zakt in en laat Lutjebroek komen om vervolgens op de counter er een resultaat uit te kunnen halen, maar slaagt hier niet in. Lutjebroek toont visie met hun verdeling op het veld en creëert zo ruimte voor een schot waaruit ook de 0-1 ontstaat.

Binnen een minuut van de tweede helft weet Lutjebroek de 0-2 te scoren. Een dribbel van buiten naar binnen en een koele afronding blijken voldoende.

RTC neemt vervolgens een aanvallende houding aan en creëert regelmatig kansen, maar weet na dertig minuten speeltijd nog niet te scoren. Als Lutjebroek dat vervolgens wel doet met een geplaatste bal in de verre hoek is de wedstrijd vervolgens beslist. De uitstekende wedstrijd keepster van Lutjebroek laat zich uiteindelijk niet meer passeren. Ze maakt een handvol reddingen in het slot van de wedstrijd en zorgt ervoor dat de wedstrijd wordt afgesloten met een 0-3 stand.