HOORN - Op zondag 29 september 2019 organiseert tafeltennisvereniging Disnierats in Hoorn een Open Dag. Het evenement loopt van 13:00 tot 17:00 en op deze dag kan iedereen kennis maken met de tafeltennissport en de vereniging. Er zijn verschillende activiteiten, geschikt voor jong en oud.

Disnierats bestaat meer dan 25 jaar en is één van de weinige tafeltennisverenigingen die groeit waarbij het aantal tafeltennissers in Nederland alleen maar aan het dalen is.

De voorzitter van Disnierats zegt: “De afgelopen jaren zien we een duidelijke toename in leden. Twee keer per week geven we training aan de jeugd. We zien ‘s avonds de zaal gevuld met senioren en ontvangen overdag veel ouderen die samen genieten van de sport en de gezelligheid. Maar graag zien we dat nieuwe enthousiaste sporters zich bij onze vereniging aansluiten”

Deze Open Dag is bij uitstek de gelegenheid om te kijken of tafeltennis in verenigingsverband iets voor u is. Iedereen heeft het spelletje wel eens gespeeld, De één op de camping en de ander in de garage of op het schoolplein. Het mooie is dat het gespeeld kan worden door iedereen van jong tot oud , of u nu talent heeft of niet. Wij willen graag laten zien dat we een enthousiaste vereniging zijn waarbij sport heel goed samen gaat met gezelligheid.

Daarom bent u welkom op zondag 29 september vanaf 13:00 in de Ben Hagenaars tafeltennishal aan de Blauwe Berg 29 in Hoorn.