HOORN - De Fiets4Daagse Hoorn is dé perfecte combinatie van fietsen en genieten. Van 2 tot en met 5 mei gaan honderden deelnemers op de pedalen en verkennen de omgeving van de Westfriese Omringdijk via prachtige routes van 30, 50 of 70 kilometer. Liever minder dagen fietsen? Dat is ook mogelijk. Inschrijven voor Fiets4Daagse Hoorn kan nog tot en met 17 april via www.fiets4daagsehoorn.nl.

Of je nu een beginnende of ervaren fietser bent, iedereen is van harte welkom. De Tulpen-, Zuiderzee-, Westfriesland- en Beemsterroute zijn zorgvuldig uitgestippeld en passeren historische bezienswaardigheden, pittoreske dorpjes, bloeiende tulpenvelden, unieke stolpboerderijen en adembenemende landschappen. Nergens anders ontdek je West-Friesland zo mooi als tijdens Fiets4Daagse Hoorn. Met prachtige, uitgepijlde routes en uitgebreide verzorging is het genieten van begin tot eind.

Start- en finishlocatie

Op alle fietsdagen kun je tussen 8.00 en 11.00 uur starten vanaf IJsbaan de Westfries in Hoorn. De finish is tot 17.00 uur geopend. Op de eerste drie dagen is de finish - net als de start - bij IJsbaan de Westfries. Op de laatse dag is de finish op de Roode Steen, middenin het gezellige centrum van Hoorn. Alle fietsers ontvangen na afloop een prachtige bos tulpen van Tulpen.nu en voor de deelnemers die vier dagen hebben gefietst is er een welverdiende herinneringsmedaille.

Één, twee of drie dagen deelnemen ook mogelijk

Voor diegene die graag de sfeer willen proeven van de Fiets4Daagse Hoorn, maar vier dagen fietsen net even te veel vinden, is er de mogelijkheid om één, twee of drie dagen naar keuze mee te fietsen. Kijk voor meer informatie en alle mogelijkheden op www.fiets4daagsehoorn.nl.

In actie tegen kanker!

Dit jaar is het Wereld Kanker Onderzoek Fonds het goede doel van de Fiets4Daagse Hoorn. Al ruim 25 jaar zijn zij de autoriteit op het gebied van voeding, lichaamsbeweging, lichaamsgewicht en kanker. Tijdens de inschrijving kunnen de deelnemers een donatie doen voor het goede doel.

Inschrijven


Inschrijven is mogelijk via www.fiets4daagsehoorn.nl. Wie voor 18 april inschrijft, profiteert van een gereduceerd tarief. Leden van Le Champion en NTFU profiteren van korting op het inschrijftarief.