HOORN - Van 2 t/m 5 mei vindt de 13e editie van de Fiets4Daagse Hoorn plaats. Tijdens dit evenement gaan naar verwachting duizend fietsliefhebbers genieten van de lente in en rondom Hoorn. De voorinschrijving is gesloten, maar voor wie deze gemist heeft is de na-inschrijving een mooie gelegenheid om toch nog deel te nemen aan de routes over 30, 50 en 70 kilometer. Bij startlocatie IJsbaan de Westfries in Hoorn kun jij je nog inschrijven voor één, twee, drie of vier dagen fietsplezier midden in de bloeiende tulpenvelden.

De routes van deze Fiets4Daagse liggen als een klaverblad in en rondom Hoorn en laten de deelnemers kennis maken met de regio West-Friesland. In vier thema's ontdekken fietsers de prachtige omgeving van West-Friesland met bloeiende tulpenvelden, uitgestrekte polders, oude havenstadjes en unieke stolpboerderijen. Daarnaast kunnen de deelnemers hun rit zo leuk maken als ze zelf willen: onderweg openen verschillende musea en bezienswaardigheden de deuren voor de deelnemers.

Start- en finishlocatie


Op alle fietsdagen kun je tussen 8.00 en 11.00 uur starten vanaf IJsbaan de Westfries in Hoorn. De finish is tot 17.00 uur geopend. Op de eerste drie dagen is de finish - net als de start - bij IJsbaan de Westfries. Op de laatste dag is de finish op de Roode Steen, midden in het gezellige centrum van Hoorn. Alle fietsers ontvangen na afloop een prachtige bos tulpen van Tulpen.nu en voor de deelnemers die vier dagen hebben gefietst is er een welverdiende herinneringsmedaille.

Na-inschrijven

Voor diegene die graag de sfeer willen proeven van de Fiets4Daagse Hoorn, maar vier dagen fietsen net even te veel vinden, is er ook de mogelijkheid om één, twee of drie dagen naar keuze mee te fietsen. Op elke fietsdag is er de mogelijkheid tot na-inschrijven tussen 08.00 uur en 11.00 uur bij IJsbaan de Westfries.