Bewegen is belangrijk, zeker als je ouder wordt. In Wijdenes bewegen wekelijks een groep 65-plussers op de woensdag tussen 14.00 – 15.00 uur samen in de Wiekslag. Het is vooral leuk en gezellig en het houdt je langer fit en zelfredzaam.

De gecertificeerde lesgeefster Tineke Komen verzorgt een uitdagende en passende les voor de groep. Zij schenkt hierbij extra aandacht aan persoonlijke begeleiding, denk bijvoorbeeld aan een verantwoorde houding tijdens de oefeningen. De verschillende beweegfacetten komen tijdens de les aanbod, zo wordt er tijd besteed aan het verbeteren van de conditie, krachtontwikkeling, balans en worden er opdrachten gedaan ten behoeve van de coördinatie. Naast de fysieke gesteldheid trainen zij ook de hersenen en werken zij aan ontspanning door ademhalingsoefeningen. Dit heeft een positieve bijdrage voor het dagelijks leven. Daarnaast is het fijn om wekelijks sociale contacten te onderhouden.

De hele maand maart kan gratis worden deel genomen! Kom daarom deze maand een keer mee doen en beslis of dit ook de manier voor jou is om fit te blijven.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Pearl Haakman via phaakman@teamsportservice.nl of 0229-287700.