HEERHUGOWAARD - De zaterdagploeg van Always Forward, die een week eerder de titel van de 4e klasse A mocht vieren, heeft het seizoen in stijl afgesloten. Op bezoek bij SVW '27 won de kampioensploeg van trainer Rob van der Werff met liefst 1-6.


De thuisploeg had nog een kleine kans op het bereiken van de nacompetitie, maar kwam er tegen de Hoornse kampioen, die werden ontvangen met een erehaag, niet echt aan te pas. De gasten namen na een benutte strafschop van Kevin van Gasteren een voorsprong. Kjell Berkhout maakte nog wel gelijk, maar deze stand bleef niet lang staan. Van Gasteren zorgde namelijk voor het hoogtepunt van de middag door de bal van zo'n veetig meter afstand over de verbouwereerde SVW-goalie in het doel te schieten.

Uitblinker Van Gasteren besliste het duel eigenhandig door kort na de rust zijn hattrick te voltooien. Always Forward kon daarna het duel rustig uitspelen en via Mark de Wit en twee treffers van Jan-Jaap Schaper werd zelfs nog een zeer ruime zege behaald door de kersverse derdeklasser: 1-6.


Foto: Frank Brussel