HOORN - Kampioen Always Forward heeft ook zijn voorlaatste thuiswedstrijd in winst weten om te zetten al ging dat tegen DWB nog best lastig. Een hattrick van Daimy MacDonald gaf de doorslag: 4-3.


DWB, dat als pomovendus inmiddels zeker is van handhaving, gaf in Hoorn uitstekend partij en stond bij rust zelfs op een 1-2 voorsprong. Onder een stralende voorjaarszon was de glansrol echter weggelegd voor Daimy MacDonald die driemaal het net wist te vinden. De vierde Hoornse treffer kwam op naam van Tom Hoeve terwijl de doelpunten van DWB werden gemaakt door Charlie Windhorst (2) en Jelle Groot.

Komende maandag, tweede pinksterdag, speelt Always Forward zijn laatste thuisduel van het seizoen als VVW op bezoek komt. DWB speelt die dag eveneens thuis met FC Den Helder als tegenstander.

Foto's: Patricia Photography

Zaterdag
De zaterdagselectie van Always Forward speelt inmiddels nergens meer om in de derde klasse, maar liet in de uitwedstrijd bij AFC nog wel even zien waar het toe in staat is met een onvervalste zevenklapper. Door treffers van Boyd Stevens (2), Stefan Schipper (2), Dennis van Tricht, Darren Johnstone en een eigen doelpunt van de Amsterdammers werd het maar liefst 0-7.