HOORN – Van zaterdag 6 tot en met zondag 14 juli barst het tennisgeweld weer los op de banen van tennisvereniging HLTV Juliana. Op sportpark De Blauwe Berg in Hoorn strijden de deelnemers dan tijdens de 41e editie van het Boekweit|Olie Tennis Toernooi gespeeld. Tot en met komende vrijdag (18.00 uur) kan men zich nog inschrijven voor de open rubrieken.

De inschrijving voor het hoofdtoernooi is nog ruim twee weken geopend, maar voor de ‘open rubrieken’ is het tot en met komende vrijdag nog mogelijk om de aanmelding te voltooien. In de speelsterktecategorieën 2, 3, 4, 5, 6, 7 15+, 8 17+, 6 35+ en 7 35+ worden zowel heren- en damesenkelspel als heren- , dames- en gemengd dubbelspel gespeeld. Alle rubrieken worden op basis van speelsterkte gespeeld.

Nationaal ranglijsttoernooi
Tegelijkertijd met de open rubrieken wordt ook het 4 sterren Nationaal Ranglijsttoernooi bij de heren en bij de dames gespeeld. Het Nationaal Ranglijsttoernooi behoort tot één van de sterkere toernooien in Nederland.

Het Boekweit Olie Tennistoernooi is een toernooi is voor iedere tennisser, van recreatie niveau tot top niveau, voor elke speelsterkte en voor elke leeftijd van jong tot oud!

Inschrijven
De inschrijving is geopend tot vrijdag 28 juni 2019, 18.00 uur.
Inschrijven voor het toernooi kan via www.boekweitolietennis.nl of mijnknltb.toernooi.nl..

Event voor kinderen
Op zaterdag 6 juli 2019 wordt vanaf 10.00 uur Tenniskids Toernooidag Rood – Oranje – Groen georganiseerd. Een speciaal event voor kinderen van 5 – 9 jaar (Rood), kinderen van 7 – 11 jaar (Oranje).en voor kinderen 8 – 12 jaar (Groen). Opgeven kan via www.vangelderentennisacademy.nl

Senioren 55+
Op vrijdag 12 juli 2019 wordt overdag een ééndaags Senioren toernooi voor 55+ tennissers georganiseerd. 55+ tennissers, lid of geen lid van de KNLTB en met een speelsterkte in de dubbel van 6 t/m 9 mogen hieraan deelnemen. Voor deze categorie sluit de inschrijving op woensdag 10 juli om 18.00 uur

Kijk voor het weekprogramma en andere toernooi informatie op www.boekweitolietennis.nl