ROTTERDAM – In het Topsportcentrum in Rotterdam leed HV Veerhuys een nederlaag bij TPP . Na een 2-0 ruststand verloor de Hoornse ploeg uiteindelijk met 4-1.

,,We kwamen weer snel op achterstand en liepen dus achter de feiten aan” zei Barry de Wit na afloop. ,,We hebben wel beter gespeeld dan de afgelopen weken maar er is wel ruimte voor verbetering” vervolgde de sluitpost.

Na drie minuten bracht Wessel Verhaar de Rotterdammers op 1-0. In de elfde minuut verdubbelde Felix Verhaar de voorsprong. Tien minuten voor tijd bracht Mark Zwagerman de spanning terug. ,,Dat was een mooie actie” zag coach Antoine Gooijers. Via Reginio Resida werd het verschil van twee doelpunten echter weer teruggebracht. ,,Toen gingen we met een extra veldspeler spelen” aldus Gooijers. Door een treffer van Lotfi Salhi eindigde het treffen uiteindelijk in 4-1. ,,We hebben al met al goed gespeeld”.