BERKEL-ENSCHOT - HV/Veerhuys heeft op het nippertje een punt overgehouden aan de uitwedstrijd tegen Be '79 en is zodoende nog in de race voor een ticket voor de play-offs.

De zes doelpunten vielen, na een evenwichtige eerste helft, allemaal na de rust. Al vroeg in de tweede helft bracht Kevin van Londen de gasten op voorsprong. In de laatste vijf minuten leek het duel helemaal te kantelen in het voordeel van de Brabanders onder meer door een eigen doelpunt van Stefan Dol.

Vlak na het ingaan van de laatste minuut maakte Dol die fout goed en in de slotseconden wist David Albert zelfs nog een punt te redden voor de Hoornse formatie: 3-3. Volgende week zondag 25 februari heeft HV/Veerhuys een thuisduel tegen ZVV Kroeven op het programma staan.