VLISSINGEN - Na vier nederlagen en twee gelijke spelen heeft HV/Veerhuys eindelijk van het zoet der overwinning mogen proeven. In het verre Vlissingen won de ploeg van coach Anand Jagdewsing in een doelpuntrijk duel met 7-11.

Aangezien Robin Blaak geblesseerd was geraakt in het duel tegen VNS United besloot de Hoornse formatie zonder keeper af te reizen naar Vlissingen. Het spelen met een meevoetballende keeper pakte goed uit voor Veerhuys waar Jeffrey de Moel in de eerste helft de keeperstrui droeg en Jesse Koeman na de rust.

Waar de eerste helft nog in evenwicht was (4-4) omdat het spel van de gasten vaak nog te onrustig was, daar nam men na de rust afstand met een glansrol voor Koeman die totaal vijfmaal scoorde waarvan vier in de tweede helft. De overige treffers kwamen op naam van De Moel (3), Kevin van Londen (2) en Nigel Wijdenbosch.

Door de zege klimt HV/Veerhuys naar de twaalfde plaats en speelt het komende vrijdag thuis tegen RKAV Volendam.