DEN HAAG - HV/Veerhuys, waar trainer/coach Mo Bouchibti het seizoen afmaakt, hoefde vrijdagavond niet heel diep te gaan om hekkensluiter ZVV Den Haag een ruime nederlaag te bezorgen. De Hoornse formatie zorgde in de hofstad voor een onvervalste zevenklapper: 2-7.

Veerhuys nam na rust pas echt afstand nadat het na twintig minuten nog maar met een 1-2 voorsprong de pauze inging. Jeffrey de Moel en David Albert scoorden zowel voor als na rust. Ook Nigel Wijdenbosh vond tweemaal het net en daarnaast deed ook Hoessein Jabir een duit in het zakje.

De Hoornse ploeg blijft door de zege koploper in de Eredivisie B en blijft zodoende in de race voor de play-offs. Komende vrijdag 31 maart gaat HV/Veerhuys op bezoek bij RKAV Volendam.