VLISSINGEN - Door de tweede uitoverwinning op rij hebben de zaalvoetballers van HV/Veerhuys een flinke sprong gemaakt in de ranglijst van de Eredivisie. De formatie van coach Najib Taki zegevierde in Vlissingen met 1-3 over Groene Ster.

Taki zag zijn ploeg in Zeeland domineren al kwam dat in de eerste helft nog niet in de cijfers tot uitdrukking. De sterk spelende aanvoerder Aram Hakopov had de Hoornse formatie weliswaar op voorsprong gebracht. Ondanks nog een handvol mogelijkheden kwam Groene Ster terug met een 1-1 ruststand tot gevolg.

Ook na de rust was Veerhuys de betere ploeg en nu wist men het verschil ook te maken dankzij twee treffers van David Albert. Door de overwinning klimt de ploeg naar de zevende plaats.

Komende vrijdag 5 november speelt HV/Veerhuys in Sporthal Vredehof om 20.30 uur de derby tegen Hovocubo.