DEN BOSCH - HV/Veerhuys is vrijdagavond tegen zijn vierde nederlaag in vijf wedstrijden opgelopen. In Den Bosch verloor de ploeg van trainer/coach Anand Jagdewsing in een doelpuntrijk duel met 11-7 van FCK De Hommel.

Het grootste euvel is dat de Hoornse formatie nog steeds te makkelijk goals tegen krijgt, zo ook in het Sportiom in de Brabantse hoofdstad. Thuisploeg De Hommel had binnen het kwartier al een 4-0 voorsprong gepakt, al deed Veerhuys voor de rust nog wel iets terug (5-2)

In de tweede helft liep de thuisploeg uit naar 7-2, maar door een hattrick van Stefan Dol binnen vijf minuten leek de spanning toch terug te keren. Echter was het De Hommel die net zo snel de marge weer opvoerde en uiteindelijk met 11-7 wist te winnen. Naast de drie goals van Dol werden de overige treffers gemaakt door Jesse Koeman, Storm van der Laan, Nigel Wijdenbosch en Kevin van Londen.

HV/Veerhuys komt zondag opnieuw in actie als de nummer drie in de stand, VNS United, naar Sporthal Vredehof komt (18.00 uur)