HOORN Net zoals vorige week moest HV Veerhuys afgelopen vrijdagavond een nederlaag incasseren. In eigen huis verloor de ploeg van ZVV Volendam, 1-4.

,,In de eerste helft waren we wel goed” vond Barry de Wit. ,,Toen hebben we teveel kansen gemist”. Veerhuys wist een 0-1 achterstand gelijk te trekken door een doelpunt van Younes Daari.

,,We hebben een paar ongelukkige doelpunten tegen gekregen. Als je op achterstand komt tegen Volendam dan kunnen zij vanuit hun organisatie gaan verdedigen” vertelt de sluitpost. ,,Dan wordt het heel lastig om nog kansen te creëren”.

Na rust konden de Volendammers uitlopen naar een 1-4 overwinning. ,,Als we de kansen in de eerste helft hadden afgemaakt en voor hadden gekomen dan had er wel meer ingezeten. Maar op basis van de tweede helft niet echt”.