SCHAGEN - Na een jaar afwezigheid heeft Mo Darri zijn rentree in de zaal opgeluisterd met een 2-4 overwinning van zijn ploeg HV/Veerhuys in de Noord-Hollandse derby bij Scagha '66.

De voormalig speler van o.a. Hovocubo en FC Marlène raakte exact een jaar geleden zwaar geblesseerd aan zijn knie en mocht eindelijk zijn debuut maken voor de formatie van coach Anand Jagdewsing. Het inspireerde de Hoornse ploeg die al na vier minuten op voorsprong kwamen. Na een vrije trap van Darri kon Kevin van Londen binnen tikken. Het was met name aan keeper Ruud Dekker van Scagha te danken dat die score niet verder opliep.

De goed gevulde Groeneweghal in Schagen kon kort na rust toch juichen toen Freek Vrenegoor de 1-1 liet aantekenen. Stefan Dol bracht de gasten weer op voorsprong en vanaf toen had Veerhuys de complete controle over de wedstrijd. Via Storm van der Laan en de tweede van Van Londen liepen de gasten uit alvorens Jeroen Smit namens Scagha, dat ook nog Robin Schouwvlieger met een tweede gele kaart zag inrukken, de eer kon redden: 2-4.