REGIO Zowel HSV Sport als Always Forward hebben afgelopen zondag weten te winnen. De ploegen blijven hierdoor in de top vijf van de vierde klasse.

HSV Sport – Sporting Andijk 1-0
Op sportpark ‘de Kromme Elleboog’ won HSV Sport met 1-0 van Sporting Andijk. ,,Wij zijn blij met de verdiende drie punten maar met het vertoonde spel iets minder” zei Stephan Kaaij na afloop.

,,We speelden slordig en het ontbrak aan de finesse met de eindpass. Daarentegen toonde de ploeg een goede portie werklust en een positieve instelling naar elkaar toe, dat compliment moet ik geven aan mijn team”.

Dankzij een doelpunt van Nicolai Groot hield HSV Sport de punten in eigen huis.

FC Medemblik – Always Forward 1-4
Op bezoek bij FC Medemblik won Always Forward met 1-4. ,,Wij begonnen niet sterk aan dit duel. De beste kansen in het eerste half uur waren voor hen. Het is dat Mart Jager wel scherp was. Dat lieten zijn medespelers na” zei Yotti Papamelodias na afloop. Vlak voor rust kwam de Hoornse ploeg op voorsprong dankzij Joost Ruttenberg. ,,Ik wist op dat moment niet of ik nou blij was of opgelucht. Het zorgde bij de groep in ieder geval voor rust en vertrouwen” vervolgde de coach.

De treffer vlak voor de pauze viel op een goed moment. ,,Na rust was dat ook te merken. Na de 0-2 van Joost Ruttenberg moet je de wedstrijd op slot gooien, echter in plaats van de 0-3 maken boden we hen de kans om uit de counter de aansluitingstreffer te maken”. Na die 1-2 wisten Mukhtar Suleiman en Delaney van Schagen het duel in het slot te gooien.

Volgende week staan Always Forward en HSV Sport tegenover elkaar in de Hoornse derby