HOORN - Eerherstel, dat was het sleutelwoord voor de tweede wedstrijd in de Champions League. Dit naar aanleiding van de zware nederlaag van de dag ervoor. "Meer kan je niet doen want het zicht op het bereiken van de volgende ronde is ver weg." aldus Sander van Dijk, oefenmeester van Hovocubo. De 3-1 voorsprong tegen FC Liburn uit Kososvo kon echter niet vastgehouden worden door de inmiddels uitgewoonde Hoornaren, 3-3. Uiteindelijk werd het niets want FC Stalitsa, de thuisclub, won van Toulon Elite Futsal met 3-1 en daardoor met 6 punten nu al gekwalificeerd is.

De start was wel en niet veelbelovend, want Hovocubo kon weer beschikken over Attahiri en Molkarai en domineerde het eerste kwart van de wedstrijd. Tegenvaller was dat Mohamed Darri teveel last had van een rugblessure en daardoor niet in actie kon komen. Ondanks het dominante spel van de Hoornaren beloonde de ploeg zichzelf onvoldoende. In de 13e minuut produceerde Abdessamad Attahiri de 1-0, maar kort voor rust brachten de Kosovaren de stand op 1-1.

In de rust was Sander van Dijk "not amused" want gezien het overwicht had de tussenstand hoger moeten zijn in Hoorns voordeel. Na de pauze ging Hovocubo door en legde bij vlagen FC Liburn het vuur aan de schenen. Zakaria Amrani scoorde de 2-1 en kort daarop tilde Lahcen Bouyouzan de stand naar 3-1. Inmiddels bleek wel dat het leeuwendeel van de spelers door de grote inspanningen wel uitgeknepen citroenen leken en moesten toestaan dat het 3-2 werd. FC Liburn speelde in de slotfase "powerplay" door met een vijfde veldspeler op te draven en dat sorteerde effect, 3-3. Deze dreun kwam Hovocubo niet meer te boven en later op de avond bleek dat FC Stalitsa ook haar tweede wedstrijd in winst had omgezet dus zal de laatste wedstrijd van Hovocubo tegen de Fransen voor spek en bonen zijn.