HOORN – De dames van Hovocubo hebben nummer twee OS Lusitanos niet weten te verrassen. De Hoornse zaalvoetbalploeg speelde ondermaats en ging onderuit, 1-5.

‘We zijn vandaag op alle fronten afgedroogd. In persoonlijke duels, de scherpte voor het doel en de inzet’, zei Rudy Monden na afloop. ‘Het was beneden niveau en als je dan tegen een ploeg als Lusitanos speelt dan ga je er af.’

Halverwege keek de Hoornse ploeg tegen een 0-2 achterstand aan. Kansen op een resultaat had het dus nog. Zeker toen Dyanne Bito de aansluitingstreffer maakte. Nog geen minuut later wisten de gasten echter de 1-3 te maken. ‘Toen gingen we met meevoetballende keeper spelen, maar dat pakte niet goed uit’, vervolgde de coach. Lusitanos trof tweemaal doel vanaf eigen helft en liep zo uit naar 1-5. Monden: ‘Wij hebben nooit aanspraak mogen maken op de overwinning. Ook tactisch zat het niet goed in elkaar. Uithuilen en opnieuw beginnen.’